Spare penger

Penger spart er penger tjent

Det morsomste med penger er å tjene de. Mange synes det er veldig spennende og underholdende å bruke penger. Det er selvfølgelig noe i det, men samtidig er det mange som glemmer at det ligger mye fint i det å også tjene penger. Et gammelt ordtak heter at penger spart er penger tjent. Det ligger mye visdom i akkurat dette fordi det det er helt riktig at det å spare penger gjør at man får mer for pengene om man låner dem.

Når du har penger fra før kan du bruke disse pengene til å kjøpe deg noe. Om du låner den samme summen, vil rentene gjøre at du har brukt mer penger, og derfor ikke spart noe som helst. Ta et eksempel, kjøper du en sofa for 20.000 kroner i dag med oppsparte penger har sofaen kostet deg 20.000 kroner. Om du i motsetning hadde kjøpt sofaen for 20.000 kroner med et 10% forbrukslån over 1 år betaler du 22.000 kroner for sofaen. Må du i tillegg betale gebyrer i denne perioden kan du fint legger på noen hundre kroner til, eller kanskje 500 kroner er mer sannsynlig.

Hvor mye kan spares

De fleste vet at det kan spares ganske mye penger om du bruker de billigste lånene. Det er ingen overraskelse og heller ingen nyhet. De fleste tenker merkelig nok ikke over dette så veldig ofte da de først starter på denne prosessen når det virkelig brenner på toalettet. Du bør derfor være preventiv og starte med å optimalere din gjeld så rast som mulig. Alle har kredittkort. Kredittkort er en av de dyreste lånene du kan ha. Start derfor i dag med refinansiering av denne gjelden slik at du kan få ned kostnadene dine til et akseptabelt nivå. Hva som er akseptabelt kommer veldig an på deg, men samtidig er det veldig lett å si hva som er billigere enn det du har nå.

Har du et lån på 100.000 kroner på et kredittkort vet du at du sikkert betaler 25% for disse pengene. Det er 25.000 kroner per år og mer enn 2.000 kroner per måned. Det er mye penger som går rett ut av vinduet. Bare dette enkle eksemplet viser at en reduksjon av renten med 15% til 10% vil gjøre store forskjeller. Har du et kredittkort må du bli kvitt dette. Løsningen er forbrukslån med rundt 10% rente. Da sparer du 15.000 kroner i året og ender opp med en kostnad på under 1000 kroner per måned.

Start nå

Det koster penger å leve, men det er dyrt å leve om man ikke kan betale kostnaden. Du bør derfor ta tak over egen økonomi og sette i gang her og nå. Søk på refinansiering av gjeld ved hjelp av forbrukslån. Det kan du gjøre enkelt og greit på nett fra din PC eller din mobiltelefon. Det viktigste er at du sparer penger på lånet.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *